Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/themes/flexi/includes/init.php on line 25

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/solazu-unyson/framework/core/components/backend.php on line 138

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/solazu-unyson/framework/extensions/widgets/class-slz-extension-widgets.php on line 110

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
AsmaProCare - Control Dinámico de Pacientes con Asma | IN2

Servicios

Control de Pacientes con Asma con AsmaProCare

AsmaProCare banner

AsmaProCare és una solució per a el control de pacients amb asma, que proporciona una comunicació bidireccional i directa entre el pacient i el especialista.

Aquest canal de comunicació permet una major interacció i reciprocitat i té com a objectiu millorar la qualitat de l’atenció a aquest tipus de malalts.

Aquesta millora en l’assistència tindria un impacte immediat en el control de la malaltia pulmonar i la qualitat de vida dels pacients.

De la mateixa manera, optimitza les visites mèdiques, reduint el percentatge de visites en fase estable i augmentant les visites de pacients en risc d’empitjorament.

A més, millorar el control dels exacerbaciones amb un ampli rang de severitat, permet disminuir les hospitalitzacions causades per l’asma i les complicacions associades i, per tant, els costos de les mateixes.

Amb aquest nou circuit, els pacients estan millor controlats; el mecanisme té una major efectivitat biològica i els serveis de salut presten una atenció de millor qualitat.

App del pacient

AsmaProCare té una aplicació mòbil en la qual el pacient amb asma entra en els registres diaris del seu Peakflow.

L’aplicació inclou:

Estats de registre històrics. 
Mesuraments mensuals històrics. 
Alertes. 
Biblioteca per promoure la consciència de la malaltia als pacients.

A més, en cas de exacerbació, el pacient pot rebre alertes enviades directament pel seu metge i fins i tot, les propostes de canvi de medicació si fos necessari.

Els pacients, de forma mensual, reben en el seu correu electrònic un enllaç per respondre la enquesta ACT.

AsmaProCare Phones

Per a més informació contacta amb nosaltres.

Backoffice per metges

Els metges accedeixen a tota la informació recollida a través de la mateixa plataforma en la qual visualitza les alertes i controlen l’estat dels seus pacients.

AsmaProCare permet a més als metges parametritzar els protocols a aplicar als seus pacients, facilitant el seu acompliment professional i millorant la qualitat assistencial.

Backoffice1
Backoffice2