Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/themes/flexi/includes/init.php on line 25

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/solazu-unyson/framework/core/components/backend.php on line 138

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/solazu-unyson/framework/extensions/widgets/class-slz-extension-widgets.php on line 110

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Workflow Editorial para empresas | IN2 Ingeniería de la Información

Servicios

Workflow Editorial

cabecera_worflow_editorial

En IN2 plantegem la Gestió Documental com una solució que organitza i facilita els processos de workflow editorial d’una Organització.

Millorar els processos de revisió i aprovació editorial, incorporar les versions  de continguts i controlar el traspàs d’informació entre departaments en diferents fases del producte és possible amb l’eina de Gestió Documental Open Source de Alfresco, personalitzada per IN2.

L’elaboració de material editorial genera un flux de continguts entre col·laboradors que sol realitzar-se a través de correu electrònic o fitxers en els servidors de l’Editorial.

Aquesta metodologia tradicional de treball genera gran quantitat de fitxers no definitius, que dificulten la identificació de la versió correcta i la pèrdua de contingut.

Situació actual

En moltes editorials, no importa la seva grandària, l’elaboració de material editorial genera un flux de continguts complex entre col·laboradors.

Aquesta comunicació sol realitzar-se a través de correu electrònic o fitxers en els servidors de l’Editorial.

Aquesta metodologia tradicional de treball genera gran quantitat de fitxers no definitius, que dificulten la identificació de la versió correcta i la pèrdua de contingut.

Es dificulta tenir clar qui ha de fer les revisions de les versions dels actius digitals.

Beneficis

Una Gestió Documental adaptada al negoci editorial aportarà a la companyia un control en el procés d’elaboració del contingut, així com la facilitat per localitzar fitxers en funció de les metadades associades i integrar els drets d’autor als processos editorials.

El traspàs d’informació entre departaments, les sol·licituds de revisió, els usuaris aprobadors de la informació i quants dades siguin necessaris, quedaran registrats i identificables en el repositori principal d’informació gestionat per Alfresco.

En resum, incorporar els processos de Revisió i Aprovació de continguts li permetrà:

  • Tenir més control sobre el cicle de vida dels documents.
  • Facilitar la comunicació entre Departaments.
  • Auditar l’aprovació de documents finals.
  • Reduir les comunicacions a través d’email.
  • Incorporar la gestió de Drets d’Autor.