Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/themes/flexi/includes/init.php on line 25

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/solazu-unyson/framework/core/components/backend.php on line 138

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/solazu-unyson/framework/extensions/widgets/class-slz-extension-widgets.php on line 110

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/jm2nibhq/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Solucions - IN2 Consultoría Tecnológica
Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. L'argument de la consulta de wpdb::prepare() ha de ser un text variable. Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 3.9.0.) in /home/jm2nibhq/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201

Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de texts variables (0) per al nombre d'arguments que s'han passat (1). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/jm2nibhq/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201

Solucions

Serveis i Solucions

IN2 brinda serveis i solucions basades en eines digitals, desenvolupant i implantant metodologies fonamentades en tecnologies Open Source que ajuden als nostres clients a optimitzar la seva activitat, aconseguir els seus objectius de negoci i millorar l’eficiència dels seus processos.

D’aquesta forma encarem els processos de implantació de solucions IT amb un enfocament basat en la flexibilitat i la simplicitat.

Solucions

Control de Pacientes con Asma con AsmaProCare
IN2 va desenvolupar Asmaprocare, una solució dinàmica per al control de pacients amb asma. Un canal de comunicació que permet una major interacció entre el pacient i el metge.
Gestió de Formularis Clínics
Implementem sistemes de gestió de formularis clínics per a diferents entitats que ajuden i agiliten els processos generats dins i fora del seu HIS.
Gestió documental per al compliment normatiu
Som experts en gestió documental per al compliment normatiu i la gestió de la qualitat gràcies a l'experiència al costat dels nostres clients.
Identitats Blockchain
Permet la creació i modificació d'identitats, així com la compartició d'atributs de les mateixes en un ecosistema blockchain.
IN2 Code – Codificació Clínica CIE Snomed
Eina per a la codificació clínica CIE a partir del llenguatge natural dels professionals sanitaris.
In2tant
Sistema de missatgeria instantània integrada i segura que permet la comunicació entre persones, sistemes corporatius i dispositius IoT.
Marketplace Apps de Salut
Marketplace per a la certificació, difusió i distribució controlada de APPs de salut.
Plataforma de Salut Digital
Plataforma per a la integració de dades procedent d’aplicacions, sensors i sistemes de gestió clínica.
Workflow Editorial
Organitza i facilita els processos documentals, millorant els processos de revisió i aprovació editorial, incorporar les versions de continguts i controlar el traspàs d'informació.
853
Projectes
8000000
Hores de desenvolupament
120
Col·laboradors

Serveis

Portals
Implantem eines basades en gestió de portals Open Source que aconsegueixen cobrir les necessitats específiques dels nostres clients d'escalabilitat, robustesa, funcionalitat i seguretat.
Interoperabilitat
Gestionem la capacitat dels sistemes d'informació de compartir dades i intercanviar informació i coneixement entre ells.
IT Governance Tools
Definim Quality Portal com el conjunt de metodologies i eines per donar suport a la gestió del cicle de vida del codi en els projectes de IT.
Gestió Documental
Oferim una solució integral que es basa en la detecció i definició dels processos documentals i de col·laboració requerits pel client, incloent el compliment normatiu i/o legislatiu.
Oficines Tècniques
Servei responsable d'assegurar l'ús dels estàndards i la qualitat definits pel client en entorns multi proveïdor.
Desenvolupaments a mida i integració
Ens posicionem com a experta en l'ús de les metodologies àgils i la tecnologia Open Source, la qual cosa permet als equips adaptar-se a les necessitats del client.
Consultoria Tecnològica
Experts en el desenvolupament i implementació de solucions Open Source com a suport en els procés de digitalització dels nostres clients
Administració de Bases de Dades
Els experts en bases de dades de IN2 ofereixen la seva gran experiència per proposar tot un seguit de serveis, permetent millorar la capacitat de gestió, el rendiment i optimitzar l'execució d'aquestes aplicacions.

Customer Stories